Osman Pamuk diyorki

Karafırında pişirilen ekmeğin tadı ve kalitesi fırında odun ateşi olmasından değildir. O, lezzet; pişirilmekte olan ekmekten çıkan buharın yeni pişmeye başlayan ekmeğe sunduğu bir lezzet farkıdır.

Dolayısıyla fırın ister odunla, ister doğalgazla ısıtılsın ekmek kalitesinde herhangi bir farklılık olmaz. Burada önemli etken, odunun yanması sırasında fırına, çevreye ve doğaya verdiği zararlar ve %30 daha pahalı olmasıdır.

Bu unutulmamalıdır?

Osman Pamuk

 

Merkez : Kartaltepe mah. Bitişik Bağlar Orta sok. No:25/C Bakırköy - İSTANBUL
Telefon: 0212 543 94 47 - 0212 571 72 61
GSM : 0532 313 22 55
Mail : info@gursanisi.com.tr